Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Pat din lemn Copilarii 90x190

Cod produs: HS04-F83-381

Dimensiuni: 198×90×93 cm

Termen de livrare: 26 - 28 februarie

1499 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Ochii aceştia cercetători iscodesc taina lumii. Surâsul e şi el lucru minunat. Ei află de-abia ce noi am uitat deja, se bucură şi râd la fapte altfel mărunte. Îndemn cu folos - să luăm dar aminte la visul copilăriei.

Pat din lemn de brad, cu tăblii vopsite în culori vesele. Desprins dintr-un vis de copil, grăieşte despre albine, flori şi faptele lor de seamă. Un obiect de mobilă grozav de prins în decorul unei camere de copil năzdrăvan.

Această piesă de mobilă pentru dormitor se livrează cu somieră.

Material: lemn de brad
Garanţie: 2 ani

Lungime
198 cm
Lățime
90 cm
Înălțime
93 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu