Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Pat cu baldachin Oriental

Cod produs: HS04-F15-270

Dimensiuni: 209×167×240 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1452 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

Nopţi între falduri de satin şi priviri furişate, Şeherezade rostind poveşti cu tâlc şi Crucea Sudului strălucind departe. Simt un dor de Orient şi visez pierdut la dogoarea nisipului cu miros de cafea.

Pat pentru două persoane, prevăzut cu baldachin. Are cadrul confecţionat din metal, iar tăbliile sunt decorate cu frumoase motive curbe. Element central în fastuoasele decoruri de odinioară, patul cu baldachin revine acum în contururi şi decoraţii mai puţin luxuriante, elegant reinterpretate spre a se integra în dormitoarele contemporane. O piesă de mobilă clasică ce nu trebuie să lipsească dintr-un decor romantic.

Materialul textil pentru baldachin nu este inclus în preţ. Produsul se livrează cu somieră şi accesorii de montaj.

Caracteristicile patului cu baldachin Oriental:

 • culoare: negru;
 • tip cadru: metalic;
 • stil: romantic;
 • capacitate: 2 persoane;
 • dimensiuni saltea: 160x200 cm;
 • somiera este inclusă în preţ;
 • se livrează fără perdea.
Lungime
209 cm
Lățime
167 cm
Înălțime
240 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Despre patul cu baldachin

Patul cu baldachin a apărut din rațiuni strict pragmatice: în interioarele medievale izolarea termică nu era grozavă. Vorbim de anii 1200, când estetica era ultimul lucru de luat în seamă. Cu trecerea timpului, patul cu baldachin se rafinează, în rând cu restul pieselor de mobilă. Inul şi mătasea înlocuiesc drpaeriile grele, metalul ia locul bucăților masive de lemn. Deşi a trecut aproape o mie de ani de la apariția sa, baldachinul rămâne şi astăzi un simbol al luxului şi al eleganței.

Păreri clienți

 • Publicat pe 16 Iun. 2016 de Aura
  Paturile cu baldachin pot fi vazute in showroom?

Adaugă un comentariu