Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Pat clasic din lemn Irene 160X200

Cod produs: HS06-F67-414

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 210×171×135 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

3290 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Pat cu cadru din lemn masiv, cu linii rafinate inspirate de stilul Ludovic al XVI-lea, companion perfect pentru celelalte piese din familia Irene. O piesă aleasă de mobilă pentru dormitor, acest pat clasic foarte încăpător aşteaptă lenjerii pe măsură de rafinate. Finisarea şi patinarea cadrului sunt realizate manual. Îşi găseşte cel mai bine locul în dormitoare luminoase, cu draperii înflorate la ferestre.

Dimensiunile saltelei: 160x200 cm (salteaua nu este inclusă în preţ).

Preţul patului include suportul lamelar pentru saltea. Gama de finisaje disponibile poate fi vizualizată accesând galeria foto.

Această piesă de mobilă pentru dormitor se livrează în ambalaj de lemn, polistiren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
210 cm
Lățime
171 cm
Înălțime
135 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe19 Apr. 2014dePalade Sandra
  Buna ziua, daca doresc si saltea la acest pat se poate?
  • Publicat pe19 Apr. 2014deRetro Boutique
   Da, va putem livra si salteaua (o vom cota separat). In genere, orice saltea cu dimensiuni 160 x 200 cm este potrivita.
  Răspunde
 • Publicat pe2 Noi. 2016deAgache Andreea
  Buna ziua! Ma intereseaza achizitionarea unui pat matrimonial cu dimensiunile de 160x200 Irene sau Vincent. Pentru ca din cele 2 imagini de pe site nu reusesc sa vad in integime tot scheletul pentru Irene, va rog sa ma ajutati cu alte imagini daca este posibil. In acelasi timp, as dori sa stiu daca exista posibilitatea ca la realizarea patului Vincent sa nu mai apara acel model cu linii liniare (as dori simplu, modelul curbat cu picoare de tip cabriole).
  Spuneti mi, va rog, care ar fi termenul de livrare pentru Bucuresti si daca exista posibilitatea (sau daca este necesara) montarea mobilierului de catre o persoana din cadrul companiei dumenavoastra. Va multumesc!
  • Publicat pe2 Noi. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Vă vom transmite pe e-mail o schiță a patului Irene, pentru a vedea detaliile. La patul Vincent putem realiza tăblia neprofilată (astfel încât nu vor mai exista chenarele). Termenul de livrare este de 4 până la 7 săptămâni de la plasarea comenzii. Putem asigura montajul, dacă locuiți în Bucureşti sau în împrejurimi. Dacă mai aveți nevoie de alte informații, vom fi bucuroşi să vi le oferim.
  Răspunde
Adaugă un comentariu