Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Paravan despărţitor Pascal Blanc

Cod produs: HS04-F08-2506

Dimensiuni: 105×150 cm

Termen de livrare: 16 - 18 octombrie

552 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Pot eu să ascund ce toată lumea ştie? Pot da, căci nimeni n-are cutezanţa frumosul să-l rostească.

Paravan despărţitor cu etajere format din trei panouri articulate cu balamale metalice. Are deopotrivă rol estetic şi funcţional, putând fi folosit ca element al unui decor vintage sau pentru a ascunde o zonă de depozitare. Nu-l folosiţi pentru a ascunde goliciuni, mai mult stârneşte. Se pliază şi astfel poate fi mutat cu uşurinţă.

Culoare: alb antichizat (aspect de vechi, cojit)

Material: lemn de brad

Stil: retro, scandinav, rustic

Lățime
105 cm
Înălțime
150 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu