Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Paravan decorativ Nautilus

Cod produs: HS04-F13-4044

Dimensiuni: 120×180×3 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

364 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Pot eu să ascund ce toată lumea ştie? Pot da, căci nimeni n-are cutezanţa frumosul să-l rostească.

Paravan decorativ format din trei panouri articulate cu balamale metalice. Cadrul din lemn este învelit în pânză întărită (textuta de pânză de sac), imprimată cu motive ce ne proiecteaza intr-o lume marină. Are deopotrivă rol estetic şi funcţional, putând fi folosit ca element al unui decor retro sau pentru a ascunde o zonă de depozitare. Se pliază şi astfel poate fi mutat cu uşurinţă.

Material: lemn de brad, pânză

Lungime
120 cm
Înălțime
180 cm
Adâncime
3 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu