Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Oglindă cu ramă antichizată Saint Germain

Cod produs: DS01-F109-150

Dimensiuni: 84×120×5 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

920 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Oglinda cu ramă antichizată Saint Germain reproduce cu fidelitate oglinzile de secol XVIII întâlnite în reședințele aristocratice ale Franței. La origine, acest model de oglindă de mari dimensiuni decora pereții sălilor cu tavan înalt, medalionul decorativ din partea superioară fiind piesa de rezistență. Puteți amplasa oglinda Saint Germain în hol sau în living, deasupra unei comode în stil clasic sau a unei console - vă garantăm că va deveni imediat punctul de atracție al încăperii.

Caractersiticile oglinzii Saint Germain:

  • culoare ramă: alb-gri antichizat
  • material ramă: polirășină
  • stil: clasic francez

 

Lățime
84 cm
Înălțime
120 cm
Adâncime
5 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu