Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră din răchită cu trei sertare Nautilus

Cod produs: HS04-F13-4113

Dimensiuni: 32×26×59 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

349 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Noptieră cu aer marin din răchită cu trei sertare, foarte utilă pentru a strânge lucrurile împrăştiate în holul de la intrare sau pe cele aruncate prin dormitor. Noi recomandăm folosirea acestei piese într-un dormitor aerisit, alături de paravanul şi pernele Nautilus.

Caracteristicile noptierei cu sertare Nautilus :

  • culoare: bej;
  • material: chită, material textil;
  • stil: rustic, marin;
  • prevazută cu trei sertare.
Lungime
32 cm
Lățime
26 cm
Înălțime
59 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu