Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră cu trei sertare Vincent

Cod produs: HS06-F69-262

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 42×36×60 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

1320 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru dormitor Epoque vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Noptieră cu trei sertare inspirată de liniile stilului Ludovic al XVI-lea. Îşi găseşte cu uşurinţă locul în orice dormitor, adăugând decorului o notă de sofisticare. Noptiera este confecţionată din lemn masiv, iar antichizarea este realizată manual.

Opţional, sertarele noptierei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor.

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto. Această piesă de mobilier nu necesită asamblare.

Material: lemn de brad

Lungime
42 cm
Lățime
36 cm
Înălțime
60 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe24 Oct. 2015deDumitru Claudia
  Buna ziua!Ma intereseaza aceasta noptiera si as dori sa stiu daca o puteti realiza in acceasi culoare cu comoda Vincent,pe care deja am comandat-o.Va multumesc si week end placut!
  • Publicat pe25 Oct. 2015deRetro Boutique
   Bună ziua! Ne bucură să vă revedem vizitându-ne. Da, putem realiza noptiera Vincent cu acelaşi finisaj precum comoda. Vă stăm în continuare la dispoziţie cu orice informaţii aveţi nevoie.
  Răspunde
Adaugă un comentariu