Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră cu sertare Monte Cristo

Cod produs: HS20-4779

  • Produs NOU

Dimensiuni: 60×40×70 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

1425 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Potrivită atât pentru un interior colonial, cât şi pentru o amenajare clasică, noptiera din lemn masiv Monte Cristo este o piesă foarte trainică. Liniile drepte şi designul curat subliniază ideea de mobilier atemporal. Compartimentul cu uşă şi sertarul poziţionat în partea superioară sunt binevenite pentru depozitarea de accesorii necesare zonei de dormitor.

Caracteristicile noptierei în stil colonial Monte Cristo:
• design original de inspiraţie colonială
• prevazută cu sertar şi compartiment cu uşă
• culori: maro natur roşcat, negru
• materiale: lemn masiv, fier forjat
• stil: colonial
• nu necesită asamblare

Lungime
60 cm
Lățime
40 cm
Înălțime
70 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Colectia Monte Cristo

Colecţia de mobile Monte Cristo ne transportă în lumea creionată atât de frumos de Dumas în operele sale. Fabricate din lemn masiv reciclat cu inserţii de fier forjat manual, piesele de mobilier din această serie poartă amprenta fortăreţelor şi bastioanelor de odinioară. Meşteri iscusiți au reuşit să recreeze detalii elaborate, fără ajutorul instrumentelor moderne folosite în mod obişnuit. Suprafeţele finisate cu look vintage ne deschid fascinante porţi spre trecut. Piesele de mobile pentru living ce compun această colecţie pot fi folosite separat, ca piese de accent, sau în compoziţii integrate în casele și apartamentele contemporane.

Adaugă un comentariu