LIVRARE GRATUITĂ

Noptiera cu polita Faraon

Cod produs: HS18-4454

Dimensiuni: 36×48×69 cm

Termen de livrare: 4 - 6 săptămâni

697 lei 823 lei -15% REDUCERE

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Produsul nu necesită asamblare
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Noptiera cu polita Faraon ţine aproape toate cele trebuincioase unui somn lin. În cele doua sertare păstraţi nimicuri preţioase sau cărţi citite pe jumătate. Liniile drepte şi lipsa ornamentației fac noptiera cu sertere Faraon ușor de integrat în orice amenajare, indiferent de stil.
Caracterisicile noptierei cu polita Faraon:
- culoare: maro
- material: lemn
- stil: contemporan
- prevazuta cu un sertar si o polita

Lungime
36 cm
Lățime
48 cm
Înălțime
69 cm
Promoţie valabilă până la data de 14.01.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu