Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Noptieră cu două sertare Marco Polo

Cod produs: HS04-F21-4030

  • Livrare rapida Livrare RAPIDĂ

Dimensiuni: 40×33×30 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

334 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Astrolabul, un compas şi două echere erau singurele instrumente din cabină. Pe masă, o sticlă de rom golită pe jumătate şi vechea hartă plină de pete. Un ochi de matelot ar fi putut totuşi desluşi desenat pe aceasta punctul misterios de-asupra căruia o mână tremurată scrisese: Capul Bunei Speranţe.

Noptieră special creată pentru călătorii imaginare. Numele nu este ales întâmplător: pe faţa sertarelor stă imprimat un fragment de hartă ce ne aminteşte de oameni aventuroşi şi de poveştile lor. Două sertare vă stau la dispoziţie pentru a depozita instrumente de scris, suluri de hârtie şi albume cu fotografii din vremea trecută.

Caracteristicile noptierei Marco Polo:

  • mânere ornamentale şi fronturi imprimate;
  • finisaj cadru: grej
  • materiale: MDF, placaj;
  • stil: contemporan;
  • prevăzută cu două sertare.
Lățime
40 cm
Înălțime
33 cm
Adâncime
30 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu