Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Accesorii mobilă - Suporturi şi cuiere

Accesorii mobilier

7 produseFiltre

Accesorii mobilier

7 produse

Suport de umbrele Dundee

LIVRARE GRATUITĂ

Suport de umbrele Dundee

323 lei

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a incercat sa-si perfectioneze si sa-si simplifice viata. Dorinta de a rupe barierele, de a avea mereu cea mai buna varianta a unui obiect, de a se bucura de lucruri si de realizari, stau inca si acum la baza evolutiei noastre. Pe langa nevoia omului de a detine obiecte, exista si dorinta de estetica. Suntem doritori de frumos, ne place sa ne inconjuram de obiecte realizate cu bun gust, acestea facandu-ne sa fim mai fericiti si mai pozitivi. Din aceiasi dorinta, s-a creat si mobilierul. Acesta, pe langa functionalitatea incontestabila de depozita obiecte intr-o maniera optima, acesta detine in locuinta si rolul estetic. Acesta, trebuie sa fie in armonie cu suprafata locuintei, punand in evidenta atat lumina naturala cat si privelistea.

Am putea spune ca atunci cand achizitionam mobila locuintei, achizitionam obiecte pe care se construiesc amintirile, reusitele si esecurile noastre. Cu alte cuvinte, mobilierul care ne inconjoara este o energie, iar pentru a ne simti ca "acasa" in adevarul sens al cuvantului, trebuie sa achizitionam mobilier in armonie cu personalitatea noastra. In acest demers, vin in ajutorul nostru si accesoriile pentru mobilier.

Accesoriile pentru mobilier sunt obiecte care se potrivesc cu succes oricarei incaperi si cu toate ca dimensiunile acestora sunt relativ reduse, acestea au diferite utilitati, care ne fac viata mai usoara, dar mai ales mai frumoasa. Accesoriile sunt special create pentru a fi asezate pe diferite piese de mobilier, acestea adaugandu-le un plus de utilitate. Cu toate ca la prima vedere acestea par uneori banale, fara acestea viata noastra in interiorul locuintei ar fi considerabil mai dificila. Un bun exemplu de accesoriu de mobilier care in lipsa acestuia am ajunge in doar cateva secunde nervosi si plini de stres, este suportul de chei. Facand un exercitiu mintal, gandeste-te cum ar fi viata ta fara acel accesoriu care la prima vedere pare banal.

Haotica, nu? Am putea spune ca dimineata ar fi un chin in gasirea lor, iar stresul ar aparea inca de la prima ora a diminetii. Cu alte cuvinte, un adevarat cosmar. De aceea, pentru a evita acest cosmar pe care l-am creat cu propria vointa, in locuinta ta trebuie sa fie pe hol un suport pentru chei. Acesta te va ajuta sa-ti organizezi cheile si te va scuti sa cauti in zece geci pentru a gasi cheia de la casuta postala. Un singur accesoriu mic, care iti va usuca viata si te va scuti de nervi si de stres prin simpla existenta a sa pe holul locuintei tale.

Un alt accesoriu pe care locuinta ta ar trebui sa-l aiba pentru a fi mereu zen, este suportul pentru reviste. Acesta, iti va pastra optim revistele, fara a le indoi, iar daca nu esti adeptul revistelor, insa urasti sa vezi facturi pentru tot, acest suport iti va fi de real ajutor. Il poti aseza pe hol, iar atunci cand vei primi o noua factura o poti depozita optim in acest suport, astfel nu le vei pierde si nici nu le vei deteriora.

Un accesoriu pe langa faptul ca este foarte util, este si foarte elegant in orice locuinta, este suportul de umbrele. Suporturile de lumanari, transforma orice locuinta intr-o locuinta eleganta, misterioasa, care pune accent pe bunul gust. Daca esti o fire minimalista, poti opta pentru suporturi de umbrele cilindrile, inalte, in culorii metalice, precum auriu sau argintiu, acestea oferindu-i casei tale un aer elegant si rafinat. Daca esti iubitor de obiecte care par opere de arta, suportul de umbrele Mon Amie sau Mon Sergent, este alegerea perfecta pentru tine, deoarece sunt suporturi de umbrele in forma de cizme.

Accesoriile de mobila pot fi considerate optiuni suplimentare pe care le adaugam mobilierului nostru, pentru a ne perfectiona viata zi de zi.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30