Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Fotolii Tip Balansoar & Leagan, Pret de la 200 RON

Fotoliu balansoar

7 produseFiltre

Fotoliu balansoar

7 produse

Fotoliul balansoar este sinonim cu relaxarea și eliberarea de stres. Puține piese de mobilă pot crea un sentiment de cosy, de căldură, așa cum o fac scaunele balansoare. Imaginea iconică, la care visăm cu toții în orele la birou: un balansoar din lemn, o pătură pufoasă și un lampadar ce luminează discret. Căci fotoliul balansoar este o versatilă piesă de mobilă: living, dormitor, camera copilului, oricare dintre aceste încăperi îl poate găzdui. Deși balansoarele (balansoare lemn, mai ales) sunt asociate cel mai des cu stilul clasic, făcând pereche excelentă cu canapele clasice, designul modern a prelucrat aceste piese și astfel un balansoar nordic este azi ceva trendy, la modă. Indiferent de stilul dvs de design, la Retro Boutique veți găsi cu siguranță un balansoar din lemn masiv sau metal, care să se muleze pe gusturile dvs. Deoarece acesta va fi o investiție, dar și un element important de decor, iată câteva întrebări la care să vă gândiți atunci când cautați un balansoar pentru casă.

Unde voi pune balansoarul?

Deși inițial au fost gândite pentru veranda sau terasă, balansoarele sunt azi folosite în toate camerele casei. În funcție de spațiul în care va fi amplasat, putem contura detaliile unui fotoliu balansoar. Pentru verandă, alegeți un cadru din lemn curbat sau lemn masiv (ex: lemn mesteacăn), o tapițerie din piele naturală, piele artificială sau piele eco și o culoare neutră (maro, gri închis). Tapițeria din material textil este alegerea perfectă când vine vorba de scaune balansoar pentru living, bibliotecă sau birou, acolo unde confortul este important. Dar atenție la dimensiuni! Un fotoliu tip balansoar poate ocupa mult spațiu.

Ce tip de balansoar vreau?

O piesă decorativă sau una funcțională? Balansoarul va fi "de arătat prietenilor" sau mai mult un element de zi cu zi? Luați în calcul aceste aspecte, pentru că s-ar putea să constatați că, de pildă, un fotoliu cu taburet din material textil sau un scaun fotoliu sunt mai confortabile dacă sunteți un pasionat de lectură. E bine să vă gândiți și la rezistență: un fotoliu balansoar din lemn este, de obicei, mult mai trainic decât unul metalic, desprins din paginile unei reviste de design interior. Sau din contră, cu o siluetă rafinată, un balansoar poate înlocui o sculptură sau o statuie ca piesă de accent într-un colț de living. Altfel, balansoarele sunt - alături de canapele extensibile, măsuțe de cafea, coltare fixe, mese și scaune - piese de mobilă living foarte populare și care pot fi găsite în fiecare casă.

Ce culoare aleg?

Asortarea pieselor de mobilier poate fi dificilă, însă câteva reguli simple vă pot scoate din încurcătură. De pildă, un balansoar maro sau un balansoar gri uni completează perfect o canapea (extensibilă) cu tapițerie în carouri. Sau invers. Un fotoliu balansoar fabricat în întregime din lemn mesteacăn sau ratan, fără tapițerie, este completat natural de un covor de iută și un fotoliu cu taburet, ambele tapițate cu material textil de tip in. În fine, balansoarele cu tapițerie din piele naturală se combină interesant cu canapele clasice de tip Chestefield și mobilier din lemn masiv de stejar sau fag, finisat natur (biblioteci, comode tv, baruri etc).

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30