Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Comode, Pret de la 200 RON - Retroboutique

Comode

404 produseFiltre

Comode

404 produse

Comodă TV Soon Comodă TV Soon

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Soon

1129 lei
Comodă TV Cecelia Comodă TV Cecelia

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Cecelia

650 lei
Comodă TV India Comodă TV India

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV India

1179 lei
Comodă TV Gilberto Comodă TV Gilberto

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Gilberto

713 lei
Comodă TV Kari Comodă TV Kari

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Kari

1109 lei
Comodă Emil

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă Emil

258 lei
Comodă birou Ghislaine Comodă birou Ghislaine

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă birou Ghislaine

366 lei
Comodă TV Stephan Comodă TV Stephan

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Stephan

729 lei
Comodă TV Thales Oak

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Thales Oak

634 lei
Comodă TV Ines Comodă TV Ines

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Ines

889 lei
Comodă TV Noah Comodă TV Noah

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV Noah

1949 lei
Comodă TV albă Bess Comodă TV albă Bess

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV albă Bess

621 lei
Comodă TV, albă, Tofi Comodă TV, albă, Tofi

LIVRARE GRATUITĂ

Comodă TV, albă, Tofi

443 lei

O locuinta optimizata in ceea ce privesc spatiile de depozitare este o casa ordonata si armonioasa. De aceea, spatiile de depozitare sunt importante atunci cand doresti sa-ti creezi o casa eleganta, optimizand fiecare spatiu la maxim. Livingul, este camera unde ne petrecem majoritatea timpului alaturi de familia sau prietenii nostri. Pe langa faptul ca este o incapere destinata relaxarii, livingul poate fi o camera in care ne putem depozita obiectele vestimare, gageturile, bijuteriile sau amintirile. Avand un spatiu generos, livingul ne poate servi de multe ori spatiu pe care il putem utiliza pentru a compartimenta lucrurile de zi cu zi, acestea fiind ascunse de ochii curiosilor. Atunci cand ne dorim sa amenajam un living primitor si cald, care ne ofera si spatii de depozitare optimizate la maxim, achizitionarea unei comode este esentiala.

Comodele pe langa dulapuri, pot fi considerate cele mai bune mijloace de depozitare a obiectelor intr-o maniera practica dar si eleganta. Acestea, ofera locuintei noastre un aer dinamic, aerisit dar mai ales curat. In lipsa acestora, livingul nostru poate parea gol, lipsit de farmec si chiar dezordonat. Comodele au rolul de a crea armonie intre spatiu de locuit si lucrurile de care ne folosim pentru a avea o viata cat mai buna. Fiind o piesa de mobilier esentiala unui confort sporit al vietii, putem observa ca in orice locuinta exista minim doua comode, acestea creand o imagine de ansamblu echilibrata vizual.

Comodele, pe langa faptul ca ofera un spatiu practic de depozitare a lucrurilor, ofera confort persoanelor care le utilizeaza. Am putea spune despre comode ca sunt proiectarea unui dulap generos intr-o maniera mai prietenoasa pentru persoanele care nu pot ajunge cu usurinta la spatiile de depozitare foarte inalte. Oferind spatii de depozitare accesibile persoanelor din locuinta, viata ta va fi mult mai usoara, deoarece nu va trebui sa-ti oferi mereu ajutorul pentru a lua lucruri, la care celelalte persoane din familie nu pot ajunge cu usurinta.

Livingul trebuie sa fie invitatia ta catre relaxare, odihna si comunicare alaturi de cei dragi tie, de aceea comoda pentru living trebuie sa fie achizitionata in armonie cu aceste aspecte. De aceea, poti opta pentru comode cu sertare sau comode destinate si televizorului.

Comodele cu sertare pot fi un mijloc de depozitare optim pentru locuinta ta, mai ales daca detii un numar generos de obiecte. Acestea sunt create special pentru oamenii care doresc sa- si depoziteze obiectele in siguranta, dar care doresc sa-si creeze un camin elegant si echilibrat. Avand aceasta compartimentare, comodele cu sertare iti pot servi drept dulap pentru haine, acte, accesorii, bijuterii si de ce nu, cosmetice sau produse de igiena. Un atuu pe care aceste comode cu sertare il detin, este intimitatea sporita a acestora. Astfel, iti vei putea depozita lucrurile, avand siguranta ca invitatii tai care petrec clipe de neuitat in livingul tau, nu vor putea vedea ce tin de ordin personal.

De asemenea, daca doresti o comoda care sa-ti ofere spatii de depozitare ascunse, cat si vizibile, poti opta cu succes pentru comode care sunt concepute cu vitrina integrata. Astfel, iti vei putea depozita hainele sau lenjeria cat si cartile sau bibelourile in acelasi loc. Astfel nu vei fi nevoit sa investesti intr-o vitrina individuala, deci costurile pentru a crea un living elegant scad considerabil.

Comodele TV sunt alegerea perfecta daca doresti sa imbini utilul cu placutul, deoarece aceste comode iti ofera spatii de depozitare generoase, cat si un suport Tv optim. Astfel, nu vei fi nevoit sa agresezi peretii locuintei tale pentru a monta un televizor. Comodele Tv sunt alegerea perfecta pentru livingul tau, deoarece acestea sunt realizate la inaltimea potrivita incat sa poti avea o postura optima atunci cand te uiti la emisiunea ta preferata.

Comodele sunt un mijloc de compartimentare a locuintei noastre intr-o maniera practica si eleganta, de aceea acestea ar trebui sa se regaseasca in orice locuinta care doreste sa fie una eleganta si practica.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30