Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Mobila living si sufragerie


Mobilă living


Produse recomandate

Canapea Sanford Canapea Sanford

LIVRARE GRATUITĂ

Canapea Sanford

996 lei
Vitrină Reatha

LIVRARE GRATUITĂ

Vitrină Reatha

1340 lei

Livingul (sau sufrageria) este poate cel mai important spațiu din casă. Aici se reunește familia la sfârșitul unei zile obositoare, pentru a citi, a privi la televizor, a face teme sau pentru joacă. Deși spațiul disponbil este de obicei generos, amenajarile interioare cu mobilă living nu sunt neapărat simple. Dar, alegând inteligent mobila pentru sufragerie și găsind soluții ingenioase de depozitare și aranjare pentru mobilier living, poți avea o sufragerie funcțională și totodată plăcută ochiului.

Investește în mobilier living modern, multifuncțional

Apartamentele moderne se identifică (din păcate) cu spațiile mici. Iată de ce o piesă cu dublu rol de mobilier pentru living este o alegere foarte bună: economisești spațiu și bani. La fel, piesele de mobilier modular sunt importante ca mobilă living. În locul unei canapele clasice, alege o canapea living extensibilă - este perfectă pentru a găzdui musafirii ce rămân peste week-end! Caută colțare living modulare, ce pot fi reconfigurate și transformate rapid. Caută un taburet cu spațiu de depozitare, în care poți ascunde rapid lucrurile împrăștiate prin living. La fel, banchetele cu depozitare sunt o soluție grozavă, alăturate unei măsuțe de cafea.

Definește zonele din camera de zi

Centrul sufrageriei este ocupat, de regulă, de canapea cu fotolii , măsuțe de cafea, taburete (mobila de living obișnuită). Colțurile camerei rămân astfel libere pentru amenajare. Într-unul poți amplasa un fotoliu balansoar, o noptieră și un lampadar pentru cei care iubesc lectura. Într-altul, unul sau două mici birouri calculator, cu scaune birou copii. În fine, tot în living poți gândi un colț de joacă pentru copii: o măsuţa cafea cu blat dreptunghiular din pal melaminat, alb lucios (ușor de asortat, dar și de curățat), două taburete și restul...jucării. Adulții pot avea și ei un spațiu dedicat, cu bar din lemn masiv, suport de sticle de vin și scaune metalice de bar - mobila pentru living în stil rustic sau industrial.

Camera de zi este și cea mai aglomerată încăpere din casă. Rafturile, polițele, etajerele sunt foarte utile când vine vorba despre depozitare. Comoda TV și măsuţa cafea păstrează echipamente electronice și accesorii media. Biblioteci living (eventual din lemn masiv) și vitrine living - pentru cărți, rame foto și suveniruri. Din mobila dining, un bufet cu sertare este perfect pentru veselă, tacâmuri, fețe de masă și alte articole pentru servirea mesei.

Nu uita de scaune!

În general, când spunem "set mobila living" de gândim la comoda TV, vitrine, canapele extensibile, eventual unul sau două rafturi și dulapuri suspendate. Despre scaune living îți aduci aminte prea târziu, în preajma sărbătorilor sau a aniversărilor. Pe lângă scaune, foarte practice sunt micile taburete, pufurile și cuburile - taburet. Ba chiar și pernele de podea pot fi o soluție la astfel de ocazii! Banchetele cu depozitare sunt și ele foarte practice, putând fi mutate cu ușurință.

Mobilă living clasică sau modernă?

Depinde de gust, firește. De pildă, colectia mobilier Clarisse o recomandăm firilor romantice, îndrăgostite de stilul francez. Pentru un living modern, la Retro Boutique găsești disponibile o varietate de canapele extensibile, seturi de canapea cu fotolii, mese de dining extensibile si fixe. Completează-le cu accesorii colorate, mici lucruri care dau personalitate amenajării: perne decor, sfeșnice strălucitoare, rame foto și covoare. Decorațiunile de perete și tablouri sunt elemente decorative de efect, care în plus nu costă mult. În fine, nu uita de materialele pentru perdele şi draperii, care pot fi folosite cu succes și la fabricarea mobilierului tapițat.

Mobilă living

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30