Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Mobila hol

Cuiere

84 produseFiltre

Cuiere

84 produse

Cuier de hol Eloise Cuier de hol Eloise
Alege culoarea

TRANSPORT PREMIUM INCLUS

Cuier de hol Eloise

1906 lei
Cuier cu oglindă Betty

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier cu oglindă Betty

704 lei
Cuier cu oglindă Maria Cuier cu oglindă Maria

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier cu oglindă Maria

1069 lei
Cuier de perete Hawa Cuier de perete Hawa

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier de perete Hawa

882 lei

Holul de intrare este unul din cele mai neglijate spații atunci când vine vorba de amenajarea casei. Holul înseamnă, de obicei, un spațiu aglomerat, unde stau laolaltă pantofi, haine, umbrele sau accesorii. Iată de ce mobila pentru hol este esențială pentru a organiza și a ține în ordine această parte a apartamentului. Banchete cu spațiu de depozitare, cuiere pentru haine, cutii și coșuri, pantofare, rafturi și comode pentru pantofi – toate acestea sunt piese de mobilă hol esențiale, ideale ca spații de depozitare.


Spatiu depozitare poți obține și folosind cutii pentru chei sau dulăpioare suspendate, care au avantajul că nu ocupă spațiu pe podea. La fel, cuiere pentru haine găsești disponibile în două variante: cuierul pom și cuierul suspendat. Tot la acest capitol, la Retro Boutique avem decoratiuni perete care, alături de mobilă hol cu design modern, sunt perfecte pentru a înfrumuseța zona de intrare.


Alege piesele de mobilier pentru hol astfel încât să dai personalitate și căldură acestei încăperi! Console și măsuțe cafea – sunt piese relativ ieftine, foarte practice, pe care poți amplasa obiecte decorative și rame foto. Suporturi de flori și stativele sunt compacte, dar foarte utile pentru amplasarea ghivecelor cu plante. La fel, polița unui cuier cu oglindă poate folosi fie drept banchetă, fie ca raft de flori. Folosește corpuri de iluminat cu lumină caldă, pentru a da un aer plăcut holului.
Pentru că pomeneam mai înainte de banchete, avem la Retro Boutique banchete cu spații de depozitare, care – alături de fotolii și taburete de dimensiuni mai mici – sunt perfecte ca piese de mobilă hol. O banchetă cu spatiu depozitare este perfectă vrei să te închei la pantfoi, dar și ca loc de păstrare a încălțămintei. Dulapuri de haine nu recomandăm, pentru că ocupă mult spațiu, dar un cuier cu oglindă nu trebuie să lipsească!


Decorează și amenajează holul cu piese de mobilier de la Retro Boutique! De la design modern la stilul clasic, de la pal melaminat la stejar sonoma, fag sau esențe exotice de lemn, avem în secțiunea de mobilă hol sute de piese cu livare din stoc, la prețuri accesibile. Alege o consolă cu blat semicircular și sertare pentru a păstra portofelul și cheile. Sau unul din renumitele noastre pantofare, practice și elegante. Oricare este stilul tău, pe blog vei găsi o gamă largă de idei de amenajare care te vor inspira!

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM