Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Mobilă hol


Mobilă hol


Produse recomandate

Cuier Gold

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier Gold

375 lei
Pantofar, alb, ANABELA

LIVRARE GRATUITĂ

Pantofar, alb, ANABELA

686 lei
Taburet Devin
  • -27% reducere

LIVRARE GRATUITĂ

Taburet Devin

353 lei 257 lei

Holul, am putea spune ca este cartea de vizita a oricarei locuintei, locul din care incepe magia casei si locul care ne ajuta sa ne echipam atunci cand incepem o noua zi. Holul, este o incapere cu o dimensiune relativ mica, ingusta, care nu detine metode naturale de iluminare, de aceea de multe ori aceasta zona este subestimata si neglijata. Fiind o zona care delimiteaza zona de interior si exterior a locuintei, aceasta este de multe ori uitata ca si design, insa fara sa ne dam seama, depindem de ea constant. Fiind primul dar si ultimul spatiu in care stam, holul ar trebui sa fie in lista noastra de amenajare a locuintei. Holul de multe ori este dressing, spatiu de depozitare dar si locul in care ne facem ultimele retusuri inainte de a pleca din casa. Avand o utilitate atat de importanta, holul merita sa fie amenajat corespunzator, cu mobilier si obiecte decorative, care sa-l faca primitor, practic dar si elegant.

Cu ajutorul mobilei pentru hol, poti crea un spatiu functional, optimizat la maxim si placut din punct de vedere estetic si cromatic. Mobila pentru hol este special creata incat sa se adapteze perfect atat unor holuri generoase ca dimensiune, cat si unor holuri inguste si chiar reduse ca spatiu. Mobilierul pentru hol este creat pentru depozitarea obiectelor ce ne faciliteaza viata si de care ne folosim zi de zi, inainte de a pleca la munca. Astfel, mobilierul pentru hol nu trebuie neglijat, deoarece in lipsa acestuia riscam sa ne prelungim perioada pe care o petrecem in locuinta inainte de a iesi din casa.

Pentru a intelege pe deplin importanta mobilei pentru hol imagineaza-ti ca de fiecare data cand pleci din casa sau intri, va trebui sa-ti iei sau sa-ti asezi haina in dressing. De asemenea, nu vei avea un loc pe care sa-ti asezi facturile, scrisorile sau cheile de la masina, ci va trebui sa le depozitezi in living sau dormitor. Si sa nu mai vorbim despre incaltaminte. Aceasta va fi peste tot pe hol, aruncata haotic sau depozitata in cutii. Citind aceste aspecte, probabil s-a instaurat o stare de neliniste si dezechilibru. Asa ar arata un hol care nu ar avea mobilier. Haotic, dezordonat, incomod, creandu-ti stari nu tocmai pozitive zi de zi. Acum, proiectandu- ti aceasta imagine asupra locuintei tale, crezi ca mobilierul pentru hol este important? Asa spunem si noi.

De aceea, mobilierul pentru hol este creat cu rolul de a ne usura viata in adevaratul sens al cuvantului. Cu ajutorul acestuia, ne putem aseza hainele intr-un spatiu de depozitare potrivit, ne putem bucura de un suport pentru chei, de niste spatii de depozitare dinamice si de ce nu, de o oglinda in care sa ne privim inainte de a iesi pe usa. Toate aceste obiecte, fac parte din mobilierul pentru hol, acestea avand un rol esential in optimizarea vietii noastre.

Precum am precizat mai sus, holul poate fi considerat cartea de vizita a oricarei locuinte, de aceea aspectul acesta nu ar trebui deloc sa fie neglijat. Un hol dinamic, cu jocuri de culori, cu diferite dimensiuni si forme de oglinzi, cu o estetica bine definita, te va face sa te simti bine, dandu-ti o stare de pozivitate. De asemenea, un hol realizat cu bun gust, iti va surprinde invitatii de la primul contact cu locuinta ta, lasandu-i fara cuvinte. Pentru a insufleti aceasta incapere opteaza pentru cuiere, suporturi pentru umbrele, console, oglinzi si pantofare, pentru a crea un aspect armonios si dinamic. Iar daca doresti sa adaugi iluzia unui spatiu mai mare, oglinzile sunt metoda perfecta.

Mobilierul pentru hol este esential oricarei locuinte, acesta fiind primul dar si ultimul mobilier pe care il vedem inainte de a iesi sau a intra in locuinta, avand rolul de a ne simplica semnificativ viata.

Mobilă hol

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30