Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Saltele online

Saltele

14 produseFiltre

Saltele

14 produse

Saltea Polaris 180x200

LIVRARE GRATUITĂ

Saltea Polaris 180x200

969 lei
Saltea Polaris 140x200

LIVRARE GRATUITĂ

Saltea Polaris 140x200

849 lei

Petrecem o treime din viaţă dormind. Departe de a fi o funcţie pasivă, timpul de odihna este esenţial pentru sănătatea noastră şi pentru echilibrul mental. În timpul somnului, corpul şi spiritul se refac şi îşi regăsesc energia necesară pentru o nouă zi. Cu cât dormim mai bine, cu atât ne bucurăm mai mult de viaţă.
Cercetătorii au scos permanent în evidenţă importanţa somnului. Organismul este activ în timpul nopţii, se regenerează, îşi reînnoieşte celulele şi o face cu atât mai bine cu cât somnul nostru este mai liniştit. Un somn bun este foarte important şi pentru spatele nostru. Discurile intervertebrale acţionează ca nişte amortizoare care nu se relaxează decât dacă coloana se află în poziţie corectă. Pentru aceasta, are nevoie de susţinere uniformă corect distribuită. Pentru a beneficia de avantajele unui somn odihnitor, confortul oferit de saltea şi somieră este foarte important. Salteaua şi somiera permit anularea tuturor tensiunilor acumulate în timpul zilei şi favorizează relaxarea corpului şi a muşchilor coloanei vertebrale.
Pe oricare saltea poţi să dormi, dar nu pe oricare te poţi odihni cu-adevărat! Salteaua este cea care face diferenţa între o dimineaţă în care abia aştepţi să iei în piept o nouă zi şi una în care simţi că încă te apasă cumplit oboseala de ieri. Va invitam deci să faceţi alegera cea mai bună cu Retro Boutique.

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM