Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 26 septembrie ÎNCHIS
Mobila dormitor


Mobilă dormitor


Produse recomandate

Șifonier colonial Hawa Șifonier colonial Hawa

LIVRARE GRATUITĂ

Șifonier colonial Hawa

4239 lei
Pat gri dublu Merida Pat gri dublu Merida

LIVRARE GRATUITĂ

Pat gri dublu Merida

1529 lei

Dormitorul este înseamnă relaxare, dressing, somn odihnitor. Pentru ca aceste activități cotidiene să se desfășoare în bune condiții, este esențială alegerea corecta de mobila dormitor. Paturi, dressinguri cu uși glisante, șifoniere și dulapuri pentru haine, noptiere - acestea sunt piesele de mobilier principale care compun un set dormitor. Chiar dacă îți dorești să le cumperi pe toate odată pentru a alcătui mobila dormitor, la fel de bine (sau chiar mai convenabil) este să le iei pe rând. Mai jos ai câteva sfaturi despre cum să faci amenajarea dormitorului.

Secretul lui Polichinelle în amenajările interioare este combinarea pieselor de mobila pentru dormitor, astfel încât acestea să reflecte amprenta ta personală. Dacă un somn odihnitor este prioritatea absolută (și ar trebui să fie!), cheltuiește ceva mai puțin pe comoda si noptiere și investește într-o saltea de calitate. Dacă vrei să impresionezi la capitolul stil, alege o tăblie de pat tapițată cu catifea sau un fotoliu în stil clasic, pentru relaxare. Spațiul din dormitor este o problemă? Alege pentru mobila de dormitor un pat matrimonial cu sertar sau un pat cu lada de depozitare.

Patul: indiscutabil cea mai importantă piesă de mobila dormitor. Apreciezi stilul clasic? Atunci îți oferim o gamă largă de paturi dormitor din lemn masiv sau paturi tapitate. Amenajezi un dormitor modern? Cu o cromatică simplă, bicoloră mergi la sigur: centrează mobila de dormitor în jurul unui pat matrimonial din MDF furniruit alb lucios, căruia îi poți opune o comoda dormitor cu sertare din furnir negru și un dressing cu usi glisante cu oglinda. La fel de bine poți opta pentru un pat tapitat negru, pentru comoda si noptiere alegând culoarea alb - același stil modern de amenajare.

Dressingul sau șifonierul: nu poate lipsi dintr-un set dormitor. Datorită dimensiunilor, are un rol important în amenajarea dormitorului. Mai presus de aspectul estetic, dressingurile și șifonierele sunt alese pentru rolul lor practic: aici păstrezi pe umerașe costumele, rochiile, dar și lenjeriile de pat sau pijamalele, completând astfel spațiul de depozitare modest al comodei de dormitor.

La Retro Boutique am ales cu gust sute de piese de mobila pentru dormitor - tăblii de pat, paturi tapitate, noptiere, dulapuri haine - pe are le poți compune în seturi dormitor ce poartă amprenta unică a stilului tău. De la piese populare din MDF alb lucios sau negru perlat, ce definesc un dormitor modern, trecând prin mobilierul din lemn masiv în stil rustic - durabil și mereu la modă - și sfârșind cu elegante piese de mobilier tapitat, Retro Boutique își oferă tot ce ai nevoie pentru a crea seturi dormitoare complete. Dacă ai nevoie de idei de amenajare sau sfaturi utile de la profesioniști ai designului, te invităm să vizitezi și blogul nostru.

Mobilă dormitor

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă - 26 septembrie ÎNCHIS