Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Mese extensibile din MDF și lemn masiv, pentru dining și bucătărie

Mese extensibile

18 produseFiltre

Mese extensibile

18 produse

Perfectă pentru casele și apartamentele contemporane - unde spațiul reprezintă mereu o provocare - masa extensibilă se adaptează rapid la context. Fie că vorbim de o cină în familie, o seară de poker sau de petrecerea de week-end, mesele extensibile sunt de departe cele mai populare piese de mobilier pentru dining, living și bucătărie. Înainte de a cumpăra o masa dining, iată câteva aspecte pe care ar fi bine să le aveți în vedere.

Ce mărime și formă de masă extensibilă am nevoie?

Dacă o veți folosi în mod curent ca masa dining, living și bucătărie, gândiți-vă câte persoane vor sta așezate în jurul ei. Cele mai uzuale modele de mese extensibile sunt gândite pentru patru până la opt persoane, dar magazinul online Retro Boutique oferă și mese extensibile de până la 12 persoane! Dacă sunteți pasionat(ă) de jocuri de societate, aveți în vedere o masa rotundă din lemn masiv, care se transformă cu ușurință într-una ovală (eventual un set masa extensibila cu scaune asortate, pentru un plus de stil). Totodată, mesele extensibile rotunde sunt foarte potrivite pentru garsoniere și apartamente mici, în care pot juca și rolul de mese de cafea. Pe de altă parte, dacă aveți nevoie de banc de lucru în atelier sau un stand de cocktailuri la o petrecere, vă recomandăm mesele extensibile dreptunghiulare, lungi și înguste, care pot fi așezate lipite de perete.

Ce tip de material să aleg?

Materialul din care este fabricată masa extensibilă depinde frecvența cu care o folosiți. O masă de bucătărie este ideal să aibă blatul din sticla securizata (sau blat din sticla simplă), MDF acoperit cu furnir sau PAL melaminat. Acestea sunt ușor de întreținut și rezistente la zgârieturi.Atenție însă la greuitate: când vine vorba de mese și scaune de bucatarie, este bine ca acestea să fie ușor de mutat dintr-un loc în altul. Pe de altă parte, o masă de dining extensibilă cu blat din plastic nu va fi la fel de aspectuoasă ca una cu blat de lemn sau blat sticla. Mesele extensibile din lemn masiv sunt variante elegante, rezistente, dar și mai scumpe decât masa extensibilă albă din mdf sau pal melaminat.

Căutați o masa bucatarie simplă și practică? Sau poate un set masa extensibila cu scaune tapitate asortate? Răsfoiți online colecțiile și ofertele Retro Boutique de mese extensibile, cu design, preţuri şi forme din cele mai diverse (rotunde, ovale, dreptunghiulare).  De asemenea, pentru completare, vă recomandăm şi secţiunile de canapele extensibilescaune de bar și măsuțe de cafea (extensibile si fixe), cu sute de modele din care să alegeţi. Nu în ultimul rând, vă invităm să descoperiți pe blog o gamă largă de idei de amenajare pentru interior, gradina si terasa.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30