Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Biblioteci și Etajere pentru living: Zeci de modele clasice sau moderne

Biblioteci și etajere

377 produseFiltre

Biblioteci și etajere

377 produse

Etajeră Kym

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră Kym

427 lei
Dulap office Merna Dulap office Merna

LIVRARE GRATUITĂ

Dulap office Merna

1169 lei
Etajeră Erwin Etajeră Erwin

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră Erwin

423 lei
Etajeră, wenge, KLOE II

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră, wenge, KLOE II

769 lei
Etajeră Trula Etajeră Trula

LIVRARE GRATUITĂ

Etajeră Trula

506 lei
Bibliotecă Dwayne Bibliotecă Dwayne

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Dwayne

1199 lei
Bibliotecă Kipp Sonoma Bibliotecă Kipp Sonoma

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Kipp Sonoma

770 lei
Bibliotecă Tars Sonoma Bibliotecă Tars Sonoma

LIVRARE GRATUITĂ

Bibliotecă Tars Sonoma

545 lei
Raft de perete Dena Raft de perete Dena

LIVRARE GRATUITĂ

Raft de perete Dena

536 lei

Atunci cand dorim sa ne cream un mediu de lucru chiar la noi acasa trebuie sa avem in vedere achizitionarea de mobilier special creat in acest sens. Acesta, ne ofera un mediul placut de lucru, ne ajuta sa ne exprimam personalitatea si nu in ultimul rand, ne ajuta sa ne optimizam la maxim spatiul destinat locului de munca. De aceea, daca doresti sa-ti creezi un spatiu de lucru ca la carte, trebuie sa ai in lista ta de cumparaturi pe langa birou si o biblioteca sau etajere. Acestea, pe langa faptul ca iti vor oferi spatii de depozitare generoase, te vor ajuta sa fi mai organizat, iar incaperea nu va fi haotica, ci mereu la patru ace.

Bibliotecile si etajerele sunt piese de mobilier care ne ajuta cu succes sa ne cream un mediu de lucru optim, acestea punand accent pe organizare, disciplina si pe estetica. Acestea, ofera oricarui birou un aer serios dar in acelasi timp si un aer elegant si modern. Am putea spune ca in orice birou trebuie sa se regaseasca o biblioteca sau minim niste etajere.

Bibliotecile au rolul de a organiza si de a pastra acte intr-un mediu sigur, dar in acelasi timp de a-ti facilita mediul de lucru. Acestea au dimensiuni generoase, majoritatea bibliotecilor fiind inalte, astfel prin achizitionarea unei piese de acest tip, job-ul tau va fi mult mai usor, deoarece nu va trebui sa depozitezi actele sau cartile in mai multe locuri ale locuintei tale. De asemenea cu ajutorul acestor biblioteci, spatiul destinat biroului va fi unul mai curat, mai aerisit si mai prietenos, astfel nu va trebui sa faci curat zi de zi. Fiind piese de mobilier dinamice, acestea se pliaza cu succes dorintelor si nevoilor tuturor domeniilor de activitate. Astfel, pe langa acte si carti, poti aseza cu succes intr-o biblioteca creatii artistice, colectii de arta cat si pozele cu cei dragi.

Etajerele sunt perfecte daca spatiul destinat biroului nu este unul atat de generos, deoarece acestea pot fi considerate minibiblioteci. Acestea, detin acelasi rol pe care il detine o biblioteca, acela de a crea spatii de depozitare optime a actelor, documentelor sau a lucrurilor personale. Astfel, daca nu ai o incapere generoasa, poti apela cu succes la acest tip de mobilier, deoarece te va ajuta sa-ti optimizezi activitatea de la locul de munca. Mai mult decat atat, etajerele ofera incaperii un aer dinamic si modern, adaugand un accent de minimalism. Daca doresti sa-ti creezi un mediu de lucru prietenos, pe langa acte, poti aseza pe etajere plante, rame foto, suvenirurile din calatorii sau orice obiect care te face sa devi creativ si mai ales productiv. Fiind suspendate, acestea iti oferi si un spatiu sigur de depozitare, la care ceilalti membrii minori nu pot ajunge cu usurinta.

Bibliotecile si etajerele sunt piese de mobilier esentiale atunci cand doresti sa-ti creezi biroul, deoarece cu ajutorul acestora, vei avea tot ceea ce tu ai nevoie, la indemana. Astfel, nu va trebui sa iesi din incapere pentru a cauta un act, o carte sau orice altceva de care tu ai nevoie. Pe langa aceste aspecte, bibliotecile si etajerele ofera un aspect elegant biroului tau, iar persoanele care iti vor calca pragul, te vor considera o persoana serioasa si organizata.

Bibliotecile pot da tonul in biroul tau, de aceea daca doresti ca biroul tau sa fie unul prietenos, jucaus, insa care nu se abate de la functionalitate, poti opta pentru o biblioteca Mini Tars. Aceasta, prin aspectul sau atipic, va crea imaginarea unui birou deschis spre cunoastere si spre nou. Iar daca nu doresti o biblioteca, poti opta pentru o etajera Erwin, care va face acelasi lucru cu succes. Vei gasi alaturi de noi, tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti crea un birou de vis.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30