Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni
Mobilă bar dining

29 produse

De la clasic la modern, te invităm să alegi din sute de modele de mobila bar si dining, într-o varietate de stiluri și culori. Scaune de dining și scaune bar tapițate, pentru mesele de sărbătoare ale familiei. Mobilier bar în stil modern, clasic sau industrial, care "acompaniază" baruri cu design inedit, în formă de mască de mașină sau butoi. Bufete din lemn masiv în care poți așeza vesela, seturile de cafea și ceai, șervetele și fețele de masă, pe al căror blat păstrezi varii obiecte decorative (statuete, rame foto, vaze decorative). Măsuțe de cafea în formă de bicicletă. Seturi de mobilă dining cu look rustic, pentru casa de vacanță. Te invităm să navighezi prin oferta online de mobila bar si dining a Retro Boutique. Livram rapid, avem oferte speciale la preț avantajos!

Zonele de dining ale camerei de zi sunt cadrul în care se desfășoară mesele zilei, dar și sărbătorile și petrecerile. Iată de ce este foarte important ca mobila dedining să fie durabilă, rezistentă, fie că vorbim de mese și scaune, taburete sau bufete. Spre deosebire de mobila dormitor și mobilă living, mobila de dining este centrată în jurul funcționalității, ceea ce nu înseamnă că nu poate fi estetică. Caută piese care se potrivesc ca stil livingului tău, dar care oferă flexibilitate. De pildă, pentru spațiile mici, alege o masă de dining extensibilă. Scaunele de dining simple, dar practice, pot fi înfrumusețate cu perne decorative. Măsuțele de cafea tip bistro și mesele de bar sunt perfecte pentru gustări și mese frugale, dar și pentru a face teme sau pentru hobby-uri.

O zonă de bar în cadrul livingului sună ușor... "decadent". Altfel, este una din micile bucurii ale vieții, locul perfect în care te poți relaxa la sfârșitul zilei. Când vorbim de mobilier bar, la Retro Boutique avem în categoria mobilă living piese cărora este greu să le reziști. Cum îți sună un scaun de bar cu aspect de motocicletă? Sau o comoda cu sertare și rastel pentru sticle, inspirată de vagonetele de mină? Ca să nu mai spunem de o canapea piele cu look de automobil retro, acompaniată de fotolii și șezlonguri asortate. Mobila de bar trebuie să aibă acel nu-știu-ce, care să creeze atmosfera de cafenea pariziană sau de pub englezesc, după gust. O masa bar cu scaune bar înalte redefinesc ideea de "a sta la masă". Două aplice care flanchează un poster Birra Moretti sunt corpuri de iluminat ideale într-un asemenea decor. Aici, lemnul masiv este cuvântul cheie, ce dă un farmec fără vârstă mobilierului de bar.

Sperăm că te-am convins că mobila bar si dining este punctul nostru forte. Alege modelul potrivit dintre zeci de mese și scaune originale, mese dining din lemn, pal melaminat sau metal. Completează-le cu fotolii și șezlonguri, canapele extensibile, biblioteci și etajere, într-un tablou perfect, încadrat de perdele și draperii asortate, ce reflectă stilul tău de viață. Dacă ai nevoie de idei de amenajare și alte sfaturi practice, îți recomandăm să arunci o privire pe blogul Retro Boutique.

citește mai mult

Mobila pentru bar și dining