Transport gratuit pentru comenzile de peste 250 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9 - 17:30
Dulapuri

Dulapuri

32 produseFiltre

Dulapuri

32 produse

Dulapurile au fost din totdeauna cel mai optim spatiu destinat depozitarii obiectelor. De aceea, este recomandat ca in fiecare incapere a locuintei, sa se regaseasca macar un dulap, in care ne putem aseza obiectele in siguranta. Baia in acest sens, nu este un spatiu in care dulapurile trebuie omise, din contra, este un spatiu in care depozitarea optima a obiectelor de igiena asigura confort, ordine si nu in ultimul rand, curatenie.

Atunci cand doresti sa-ti renovezi sau sa iti construiesti baia, trebuie sa ai in vedere trei factori majori care te vor ajuta sa achizitionezi mobilierul perfect: functionalitatea, dimensiunile corecte cat si aspectul pe care doresti sa-l creezi in aceasta incapere. Astfel, cu ajutorul acestor criterii iti poti achizitiona mobilier optim si crea un ambient armonios in baie, fara a crea aspectul de inghesuit sau dezordonat.

Dulapurile destinate baii au in primul rand, rolul functional de depozitare, insa alese corect, acestea pot cu brio satisface si alte criterii precum rolul estetic sau de mascare a unor instalatii sanitare.

Materialele de calitate din care sunt create dulapurile de la Retro Boutique iti vor asigura durabilitatea in timp, acestea pastrandu-se optim o durata lunga de timp. Dulapurile sunt create din lemn masiv, precum brad sau stejar ca tu sa te bucuri de o experienta de neuitat atunci cand petreci timpul in baia ta.

Daca zona destinata baii nu detine o suprafata generoasa, poti opta cu succes pentru dulapuri suspendate, sau dulapuri care pot fi montate sub lavoar.

Dulapurile pentru lavoar sunt o modalitate excelenta atunci cand vorbim despre depozitarea produselor de curatenie, cat si a produselor care ne ajuta in igiena personala. Acestea pot fi un real ajutor atunci cand vorbim despre bai reduse ca dimensiune, deoarece acestea nu creaza iluzia de spatiu inghesuit. De asemenea, pentru a oferi spatii de depozitare suplimentare, fara a incarca spatiul deja redus, poti apela cu succes la un dulap suspendat cu oglinda. Acesta are dubla functionalitate, astfel, iti vei putea depozitare cosmeticele, medicamentele, cat si multe alte obiecte de igiena personala, iar in acelasi timp, cu ajutorul oglinzii, spatiul va ramane la fel de aerisit. Pentru crearea unui spatiu placut din punct de vedere estetic, poti opta pentru o cromatica indrazneata, ca albastru inchis, silver, cappucino sau cenusiu. Iar daca esti o persoana minimalista, combinatia dintre lemn masiv si negru, va fi tot ceea ce tu ai nevoie pentru a crea un concept plin de personalitate. Dulapurile inalte, sunt achizitia perfecta, daca doresti sa depozitezi foarte multe obiecte in baie, insa intr-o maniera cat mai intima, ferita de ochii invitatilor.

Dulapurile inalte, creaza iluzia ca spatiul este unul generos, aerisit, iar in acelasi timp functionalitatea acestora este optima. Dulapurile inalte, precum modelul Austral, sunt perfecte daca doresti sa depozitezi prosoape, cosmetice, parfumuri, medicamente, toate intr-un singur lor, fara a crea imaginea ca spatiul este haotic. Fiind un model creat din dorinta de armonie, acesta detine doua zone. Zona vizibila, in care poti depozita cosmeticele si parfumurile, iar zona inferioara, este o zona inchisa, astfel vei putea depozita obiecte avand siguranta ca acestea nu sunt la vedere si nici nu vor fi deteriorate. Intre cele doua zone, care detin o suprafata generoasa de depozitare, exista si un sertar delimitator. Acesta poate gazdui cu succes medicamente, bijuterii, pastrandu-le in siguranta, fiind inaccesibile pentru minori.

Dulapurile ne ajuta sa ne optimizam confortul vietii noastre, pastrandu-ne intr-o maniera placuta si functionala obiectele de ordin personal. De aceea, in orice baie ar trebui sa se regaseasca minim un dulap generos, acesta pastrandu-ne obiectele de igiena personala intr-un mediu corespunzator, dar mai ales igienic. Iar pe langa functionalitatea acestora, dulapurile creaza un spatiu ordonat, curat si de bun gust.

Livrare gratuită

la peste 250 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9 - 17:30