Transport gratuit pentru comenzile de peste 700 lei

Contactează-ne 031 228 5140

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM
Mobilier baie | +700 de Modele | Retro Boutique


Mobilă baie


Produse recomandate

Mobilierul pentru baie reprezintă un element esențial în amenajarea acestei încăperi. Indiferent de mărimea spațiului, masca de lavoar și dulapul sunt piese cheie de mobilier baie, ce se regăsesc în orice cameră de toaletă. Deși poate părea un proces complicat, alegerea unui mobilier pentru baie nu va pune probleme, dacă ai informațiile necesare pentru a alege. Hai să vedem care sunt acestea.

Ce tip de mobilă baie să aleg?

Un set mobilier baie include, de obicei: mască lavoar (sau baza lavoar), dulapuri suspendate, oglinzi baie. Acestea sunt ambientate cu accesorii de baie și corpuri de iluminat potrivite ca stil și cromatică. Masca de lavoar este prima din listă ca importanță. Dacă spațiul îți permite, ia în calcul o piesă dublă, cu decupaj pentru 2 chiuvete - va arăta regal! Dacă nu (cazul cel mai des întâlnit), alege o piesă statement de design interior, care va deveni punctul focal al acestei amenajări interioare. Totodată, acordă atenție pieselor înconjurătoare, care pot stânjeni mișcările: vasul de toaletă, mașina de spălat, cada, cabina de duș sau ușa. A doua piesă de mobilier, în ordinea importanței, este dulapul pentru baie. O alternativă elegantă la rafturile prinse în perete, acesta oferă spațiu de depozitare pentru accesorii baie, prosoape, obiecte sanitare. În băile mici recomandăm dulapul suspendat, îngust și înalt. Idei de amenajare populare: set mobilier baie format din două dulapuri suspendate, alăturate unei oglinzi baie și flancate la rândul lor de două aplice (corpuri de iluminat foarte folosite la iluminatul băii).

Ce tip de material este recomandat?

Mobila de baie din lemn masiv dă o notă caldă amenajării și este cea mai durabilă alegere, dar acest tip de mobilier de baie este mai scump. Pentru a preveni apariția crăpăturilor cauzate de umiditate, lemnul trebuie lăcuit. Un mobilier de baie din MDF este alternativa mai convenabilă ca preț, rezistentă în timp. Datorită stratului laminat, alb lucios, mobilă baie din MDF este protejată de umiditate și este ușor de întreținut. Cm PAL-ul sau lemnul stratificat sunt variante potrivite pentru amenajări interioare de băi moderne și sunt avantajoase ca preț. O combinație optimă o reprezintă blatul din lemn masiv (brad, stejar, fag) așezat pe o mască lavoar din MDF.

Idei de amenajare a băii

Cum am spus, un set mobilier tipic include dulapul pentru baie, baza lavoar și oglinda flancată de aplice. Când vorbim despre o baie mică, recomandăm dulap cu oglindă sau, frecvent întâlnit, un dulap suspendat, prins în perete, pe ale cărui rafturi puteți păstra accesorii baie. Oglinzile cu iluminat led sunt moderne, la modă și foarte practice. Atunci cînd vine vorba de design interior, baia nu este chiar cel mai "dorit" spațiu. Totuși, câteva trucuri decorative simple pot transforma acest spațiu altfel banal. Aici avem în vedere alegerea de accesorii de baie (perdele de duș, covoraș baie, cuiere), finisaje (gresie si faianta, placi ceramice) sau obiecte sanitare (cada, baterii baie, un lavoar ceramic).

Mobilă baie

Livrare gratuită

la peste 700 de lei

Drept de retur

30 zile

Personalizare

a peste 400 de produse

Plata în rate

până la 5 rate fără dobândă

Pentru detalii suplimentare sau comandă, ne poți contacta la

031 228 5140 contact@retroboutique.ro

Luni - Vineri: 9AM - 5:30PM, Sâmbătă: 10AM - 6PM