Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Set de trei mese Antique French

Cod produs: HS04-F32-014

Dimensiuni: 50×38×71 cm

Termen de livrare: 17 - 19 aprilie

702 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Ascultă-mi dar sfatul: despre vremuri nu-i rost să te îngrijezi. Deschide o carte veche şi-ai să vezi acolo că nimic nu se întâmplă pentru-ntâia oară. Noi singuri vrem să ştim altfel, crezând că suntem veşnici.

Set de trei mese, ideal ca element al unui decor vintage. Foarte potrivite cele trei piese drept măsuţe pentru cafea sau pentru păstrarea cărţilor ce tocmai sunt citite. Se pot amplasa în living, alături de o canapea pe care stau zvârlite câteva perne decorative. Cadrul metalic susţine blatul din lemn îmbrăcat în piele ecologică cu inedit imprimeu.

Dimensiunile meselor din set: 50x38x71/44x31x64/38,5x26,5x56 cm

Material: lemn de brad, metal, piele ecologică

Lungime
50 cm
Lățime
38 cm
Înălțime
71 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu