Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță din lemn de stejar Belmonte

Cod produs: HS11-F400-2249

 • Livrare rapida Livrare RAPIDĂ

Dimensiuni: 66×60 cm

Termen de livrare: 2 săptămâni

855 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

"Guéridon" este numele unui model de masă cu blat circular apărută în Franţa secolului al XVII-lea. Bogat ornamentată, folosea drept suport pentru sfeşnice sau porţelanuri. Astăzi, acest nume îl poartă o varietate de măsuțe, fie ele de cafea, pentru hol sau pentru dormitor.

Măsuța de cafea Belmonte este o fermecătoare piesă de mic mobilier de tip guéridon. Piciorul elegant susţine blatul circular din lemn de stejar. A se aşeza într-un colţ de living, între două fotolii, pentru discuţii liniştite la ora cafelei. Altfel, dimensiunile sale fac potrivită măsuța de cafea Belmonte pentru orice interior ce suferă de pe urma lipsei spaţiului. 

Măsuța Belmonte este confecţionată din lemn masiv de brad, MDF şi lemn masiv de stejar.

Înălțime
66 cm
Diametru
60 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu