Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Petit Gueridon

Cod produs: HS06-F106-511

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 55×50 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

799 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

"Guéridon" este numele unui model de masă cu blat circular apărută în Franţa secolului al XVII-lea. Bogat ornamentată, folosea drept suport pentru sfeşnice sau porţelanuri. Astăzi, acest nume îl poartă o varietate de măsuțe, fie ele de cafea, pentru hol sau pentru dormitor.

Măsuța de cafea Petit Gueridon este o fermecătoare piesă de mic mobilier. Piciorul suplu, elegant curbat susţine blatul circular. A se aşeza într-un colţ de living, între două fotolii, pentru discuţii liniştite la ora cafelei. Altfel, dimensiunile sale fac potrivită măsuța de cafea Petit Gueridon pentru orice interior ce suferă de pe urma lipsei spaţiului. 

Măsuța Petit Gueridon este confecţionată din lemn masiv de brad, iar spre asortarea cu restul mobilierului găsiţi disponibile în galeria foto o varietate de finisaje.

Înălțime
55 cm
Diametru
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu