Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Măsuță de cafea Gueridon Blanc

Cod produs: HS06-F106-512

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 75×50 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

881 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

"Guéridon" este numele unui model de masă cu blat circular apărută în Franţa secolului al XVII-lea. Bogat ornamentată, folosea drept suport pentru sfeşnice sau porţelanuri. Astăzi, acest nume îl poartă o varietate de măsuțe, fie ele de cafea, pentru hol sau pentru dormitor.

Măsuța de cafea Gueridon Blanc este o fermecătoare piesă de mic mobilier. Piciorul suplu, elegant curbat susţine blatul circular. A se aşeza într-un colţ de living, între două fotolii, pentru discuţii liniştite la ora cafelei. Altfel, dimensiunile sale fac potrivită măsuța de cafea Gueridon Blanc pentru orice interior ce suferă de pe urma lipsei spaţiului. 

Măsuța Gueridon Blanc este confecţionată din lemn masiv de brad, iar spre asortarea cu restul mobilierului găsiţi disponibile în galeria foto o varietate de finisaje.

Înălțime
75 cm
Diametru
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe19 Oct. 2015deGratiela Apopei
  Vă rog să îmi trimiteți o ofertă pentru 2 mese rotunde GUERIDON BLANC și dacă aveți același model, dar forma să fie pătrată 4 bucăți. De asemenea ne-ar interesa și oglinda antichizată RETRO ELEGANCE II cu dimensiunile de 1,5m *60 cm.
  • Publicat pe19 Oct. 2015deRetro Boutique
   Bună ziua! Masa Gueridon Blanc se fabrică numai în varianta cu blat rotund, singurele modificări suportate fiind cele de finisaj. Prin urmare, nu vă putem cota masa cu blat pătrat. La rândul ei, oglinda Retro Elegance II este un produs standard, dimensiunile predefinite fiind cele din pagina de produs. În cazul în care vă mai putem ajuta cu alte detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi.
  Răspunde
 • Publicat pe12 Oct. 2016deViviana
  Buna ziua, va rog sa mi spuneti daca o puteti face cu blat de 60 cm si inaltme 70 cm.
  Si daca ne puteti da factura.
  Aveti vreun punct de lucru in Bucuresti?
  • Publicat pe16 Oct. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Dimensiunile măsuței de cafea Gueridon Blanc nu pot fi schimbate. Dacă vă decideți să o achiziționați, desigur că vom emite factură. Ne puteți vizita la Vila Retro, showroom-ul nostru de mobilier situat în Bucureşti.
  Răspunde
Adaugă un comentariu