Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă living Odette Blanche

Cod produs: HS06-F78-373

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 120×76×50 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2818 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

O masă pentru living, foarte şic, din lemn masiv, prevăzută cu şase sertare (câte trei pe fiecare faţă). Picioarele în forme curbe şi linia unduitoare a cadrului reinterpretează romanţa barocului în coordonate simple, adecvate interioarelor contemporane. Îşi găseşte foarte bine locul în living, acompaniată de bufetul, vitrina şi comoda din aceeaşi gamă.

Opţional, sertarele mesei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor. Masa poate fi realizată cu orice combinaţie de finisaje din paletar. Prețul afișat este valabil pentru finisaj vopsit integral Blanc Claire. La cerere sunt disponibile și alte variante de finisare.

Se livrează în ambalaj de lemn, polisitren şi carton, cu transportatori specializaţi de mobilier.

Această piesă de mobilă clasică pentru living nu necesită asamblare.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
120 cm
Lățime
76 cm
Înălțime
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe26 Aug. 2014deIrina Tesca
  Sunt decorator, deci cam stiu ce se gaseste pe piata. Am vrut pentru un client mai multe obiecte din familia Epoque si initial am ales masa Odette ca sa vad calitatea. Rezultatul a fost foarte fain, pot spune. Pretul este si el absolut ok la finisajele acestea, plus lemnul masiv. Comunicare a fost de nota 10. Poate termenul de livrare sa fie un pic scurtat, daca se poate. Numai bine, Irina T.
 • Publicat pe16 Noi. 2015deDraghici Cosmin
  Practica, eleganta. Nota in plus pentru antichizare. Deosebita piesa de living, recomand!
 • Publicat pe31 Iul. 2016deCristina Constantinescu
  Buna ziua, este posibil sa-mi faceti aceasta masa blanc patine cu blat de culoare RAL 3011? multumesc.
  • Publicat pe3 Aug. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Da, putem vopsi cadrul mesei Odette în alb (blanc patine) şi blatul grena (RAL3011).
  Răspunde
Adaugă un comentariu