Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă living Anvers

Cod produs: HS06-F104-879

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 110×60×50 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2058 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Dacă vă atrag liniile simple ale stilului modern, dar priviţi interesaţi şi spre tradiţie, dacă doriţi un aer contemporan în livingul dvs. dar care să păstreze elegantele accente clasice, atunci piesele de mobilă pentru living "Anvers" sunt tocmai potrivite.

Unele lucruri fi-vor păstrate la vedere, iar pe altele le vom pune la păstrare. Astfel, masa de cafea pentru living "Anvers" este cât se poate de potrivită: cele două sertare ascund lucrurile mai puţin importante, in timp ce blatul generos primeşte tăvi cu răcoritoare, ceşti de cafea, reviste şi decoraţiuni. Finisată manual, cu atenţie la detaliu, această masă pentru living este o piesă de mobilă cu adevărat deosebită!

Opţional, sertarele pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor. Masa poate fi realizată cu orice combinaţie de finisaje din paletar.

Nu necesită asamblare

Material: lemn masiv de brad

Lungime
110 cm
Lățime
60 cm
Înălțime
50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe18 Iun. 2016deLeatu Cristina
  Buna seara. As vrea sa va intreb daca se poat face mici schimbari in aspectul mobilierului. Concret gasesc ca intre stilul bibliotecii Mons si mobila Anvers singura diferenta este de model al manerelor. Daca as dori sa pun in acelasi salon comoda TV si masuta de cafea Anvers cu biblioteca trio Mons, ati putea sa puneti la toate acelasi gen de manere? Am inteles ca toate trei sunt din lemn de brad si ar putea fi albe... ar fi in rest practic la fel. Va multumesc!
  • Publicat pe18 Iun. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Mobilierul Epoque (din care fac parte şi produsele menţionate de dvs) este personalizabil atât ca finisaj, cât şi ca feronerie. Aşadar, putem pune acelaşi tip de mânere la oricare dintre piesele de mobilă din această gamă.
  Răspunde
Adaugă un comentariu