Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă dining cu design scandinav Halden

Cod produs: HS14-F110-4162

Dimensiuni: 180×90×76 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

1571 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Masă de dining confecţionată din lemn, metal şi sticlă, cu un design contemporan spectaculos inspirat din interioarele scandinave. În egală măsură element practic şi de stil, poate fi amplasată în bucătărie sau în zona de dining. Terminaţiile din cauciuc ale picioarelor asigură stabilitatea şi împiedică deteriorarea suprafeţei podelei. Structura metalică de sub blatul transparent poate constitui un element de legatură cu scaunele Eams, în cazul în care sunt gândite ca parte din compoziţie. Vopseaua folosită pentru finisare este una specială, rezistentă la zgârieturi. Recomandăm folosirea mesei de dining în combinaţie cu masa de cafea şi consola Halden.

Material: sticlă, metal, MDF furniruit stejar

Lungime
180 cm
Lățime
90 cm
Înălțime
76 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu