Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de toaletă Irene

Cod produs: HS06-F67-257

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 110×156×42 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

3423 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Masă de toaletă prevăzută cu oglindă şi sertare pentru cosmeticale şi giuvaeruri. Părţile laterale ale oglinzii pot culisa, după cum dictează dispoziţia matinală a doamnei. O minunată piesă de mobilă pentru dormitor, care împreună cu suratele sale din familia Irene desenează decoruri vintage desprinse din frumoase poveşti.

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Material: lemn de brad

Lungime
110 cm
Înălțime
156 cm
Adâncime
42 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe22 Mai. 2015deFlueras Narcisa
  La cum a venit ambalata ma gandeam ca-mi livrati un dulap :) Totusi mai bine ca mi-am batut capul cum sa arunc cartoanele si polistirenele decat sa mai astept inca o luna pt o masa de toaleta noua daca se fisura ceva.
 • Publicat pe10 Aug. 2015deHaralambie Adela
  Nu am fost de la inceput hotarita sa cumpar masa de toaleta mai ales ca pretul nu e chiar mic :P plus ca eu sunt destul de pretentioasa. Consola Country mansion m/a convins si acum sunt bucuroasa ca am luat si masa. E cam mare si ocupa aproape tot spatiul dintre pat si perete insa arata exceptional.
Adaugă un comentariu