Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de toaletă cu oglindă şi taburet Zoe

Cod produs: HS04-4667

  • Produs NOU

Dimensiuni: 80×45×156 cm

Termen de livrare: 18 - 20 aprilie

987 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Masă de toaletă prevăzută cu oglindă şi sertare pentru cosmeticale şi giuvaeruri. Dimensiunea potrivită oricărei camere, finisajul într-o culoare blândă, mânerele romantice sunt atuuri ce recomandă masa de toaletă cu oglindă Zoe pentru dressinguri şi dormitoare amenajate cu rafinament clasic. Produsul include şi taburet tapiţat.

Caracteristicile mesei de toaletă:

  • este necesară o minimă asamblare
  • materiale: lemn de mesteacăn
  • culoare: alb-bej nuanţă champaigne
Lungime
80 cm
Lățime
45 cm
Înălțime
156 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu