Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Stockholm O

Cod produs: HS04-F12-1740

Dimensiuni: 67×85 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

788 lei 928 lei -15% REDUCERE

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Masă de cafea cu blat circular din sticlă, ideală drept piesă de accent în living sau în zona de dining. Măsuţa de cafea Stockholm reinterpretează în cheie modernă stilul scandinav al anilor '70. "Familiaritate" este termenul pe care l-am folosi dacă ar fi să o caracterizăm; ne putem imagina cu uşurinţă această piesa într-un ambient cu cromatică neutră. Piciorul trepied este realizat din lemn natur, aducând o interesantă contrapondere vizuală blatului ce cultivă transparenţa.

Caracteristicile mesei de cafea Stockholm:

• culoare trepied: lemn natur;
• materiale: lemn de brad, sticlă;
• stil: scandinav, retro.

Înălțime
67 cm
Diametru
85 cm
Promoţie valabilă până la data de 28.02.2018, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu