LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Billund

Cod produs: HS04-F34-4024

Dimensiuni: 120×70×42 cm

Termen de livrare: 29 - 31 august

1236 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Masa de cafea Billund, cu finisaj alb-gri de inspiraţie provensală, trebuie imaginată în interioare de case cu pereţi din piatră de râu şi terase ce dau spre grădini cu liliac. Astfel, farmecul rustic al acestui tip de mobilă pentru living este cel mai bine pus în valoare.

Patina fină cu tentă de bej-gri vorbeşte despre trecerea anilor peste vopseaua albă. Lipsa ornamentaţiei florale este şi ea proprie acestui tip de mobila. Colţurile rotunjite sunt înlocuite de unghiuri şi linii drepte.  Feroneria sertarelor este redusă la funcţie. Sertarele decorate simplu accentuează aerul degajat. Pentru un plus de autenticitate, sertarul pe şine de lemn.

Puteţi folosi această masă de cafea în amenajarea livingului, alaturi de celelate piese din gama Billund. 

Caracteristicile mesei de cafea Billund:

  • culori: alb-gri, blat maro;
  • materiale: lemn de brad, panouri furniruite;
  • stil: rustic provensal;
  • blat din lemn periat;
  • prevăzută cu sertare;
  • necesită asamblare minimă.
Lungime
120 cm
Lățime
70 cm
Înălțime
42 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu