Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă albă de machiaj Versailles

Cod produs: HS04-F39-2560

Dimensiuni: 90×35×135 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1600 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

Rusticul francez îmbină în perfect echilibru sofisticarea mobilierului clasic din palatele regale şi aerul degajat, informal al interioarelor conacelor nobiliare de ţară. Deseori numit şi "provensal", acest stil de amenajare a interioarelor este la modă astăzi peste tot în lume.

Masă albă de machiaj prevăzută cu oglindă şi trei sertare pentru cosmeticale şi giuvaeruri. Părţile laterale ale oglinzii pot culisa, după cum dictează dispoziţia matinală a doamnei. Frontul bombat al sertarelor, mânerele turnate în forme complicate sunt atuuri ce recomandă masa de toaletă cu oglină Versailles pentru dressinguri şi dormitoare amenajate cu rafinament clasic.

Merge de minune în pereche cu un taburet sau cu un scaun cu tapiţerie înflorată.

Caracteristicile mesei de machiaj Versailles:

 • elegante picioare cabriole;
 • feronerie din metal patinat;
 • trei sertare cu şine din lemn;
 • culoare: alb;
 • material: lemn de paulownia;
 • uşor de asamblat (accesorii incluse).
Lungime
90 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
135 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

 • Publicat pe 23 Aug. 2017 de Diaconu Viorica

  Buna ziua, ma intereseaza si pe mine masuta de toaleta in stil shabby chic Eliza. Am vazut-o periodic pe site-ul dumneavoastra...acum pare ca nu ar mai fi... Daca o aduceti la comanda, as fi si eu interesata. Care e procedura? Multumesc!

  • Publicat pe 23 Aug. 2017 de Retro Boutique

   Bună ziua! Într-adevăr, fiind un produs foarte popular, masa de toaletă Eliza poate dispărea temporar din oferta Retro Boutique. Însă o readucem, astfel că - dacă ne transmiteți pe e-mail datele dvs de cotact - vă putem anunța când revine.

  Răspunde

Adaugă un comentariu