Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea din lemn de brad Etienne Blanc

Cod produs: HS04-F107-695

Dimensiuni: 80×80×35 cm

Termen de livrare: 13 - 16 septembrie

827 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

O masă cu personalitate, aşa cum se cade mobilierului clasic. Spre a se potrivi vremurilor contemporane, această piesă simplifică luxurianţa Rococo, păstrând însă frumoasele picioare cabriole cu dublă curbură. Simplă şi în acelaşi timp elegantă, masa "Francesca" este lesne de cuprins în amenajări din cele mai variate. Vorbind despre finisaj, cadrul este vopsit în alb, în timp ce blatul păstrează aspectul natural al lemnului. Blatul din partea inferioară este foarte util pentru păstrarea revistelor şi a gazetelor.

Această piesă de mobilă clasică nu necesită asamblare.

Material: lemn de brad, MDF

Lungime
80 cm
Lățime
80 cm
Înălțime
35 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe11 Mar. 2016dedorin
  hello! ma intereseaza masuta etienne blanc sau etienne si as dori sa stiu unde o pot vedea si intr-un showroom. care este cea mai apropiata locatie de tg jiu,gorj (oltenia). va multumesc!
  • Publicat pe12 Mar. 2016deRetro Boutique

   Bună ziua! Măsuţa de cafea Etienne Blanc poate fi văzută în showroom-ul nostru din Bucureşti. Dacă vă mai putem fi de folos şi cu alte informaţii, vă rugăm să ne spuneţi.

  Răspunde
Adaugă un comentariu