Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Masă de cafea Chicago Pipe

Cod produs: HS04-F101-1976

Dimensiuni: 120×59×45 cm

Termen de livrare: 30 - 31 octombrie

1179 lei

 • Retur GRATUIT în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Să ştiţi, există o poezie a metalului şi a lemnului pătat de uleiuri. Asuns în măruntaiele maşinii, visul demiurgic al omului pune în mişcare roţi zimţate, cilindri cu aburi şi lămpi electrice, dând lumii o nouă înfăţişare.

Colecţia Chicago Pipe reuneşte piese de mobilă care aduc aminte de atelierele Interbelicului, cu maşini de epocă şi meşteri în salopetă. Designul şi materialele folosite dau personalitate spaţiului astfel amenajat cu elemente vintage industriale. Masa de cafea Chicago Pipe, de pildă, are două atuuri: aspectul său inedit şi utilitatea incontestabilă. Piesa are cadrul confecţionat din ţeavă metalică, picioare in formă de roţi şi o poliţă din plasă metalică. O grozavă piesă de mobilă pentru interioare cu aer retro, spunem noi.

Materiale: metal, lemn

Lungime
120 cm
Lățime
59 cm
Înălțime
45 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu