Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu Despre fluturi

Cod produs: HS04-F52-443

Dimensiuni: 87×96×76 cm

Termen de livrare: 18 - 20 aprilie

1662 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

„Să nu moţăi, să nu cânţi, să nu îngâni. Apoi: să vorbeşti cuviincios, să dai bineţe, să zâmbeşti orişicui!". Vezi bine, mare plictiseală...

Un fotoliu care iscă o dilemă: alura sa de modă veche, cu aripi laterale şi pernă confortabilă stă în contrast cu tapiţeria inedită, împânzită de străvezii fluturi. Reuşită îmbinare de retro şi contemporan, acest fotoliu se însoţeşte grozav cu lumina discretă a unui lampadar şi masa cu ceaşcă de ceai. Despre cărţi avem încredere că vă veţi îngriji domniile voastre.

Materiale: lemn de stejar, pânză

Lățime
87 cm
Înălțime
96 cm
Adâncime
76 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți

  • Publicat pe 3 Iun. 2014 de David Ramona
    asadar va comunic ca sunt foarte multumita de fotoliu! cu siguranta vor fi si alte comenzi pe viitor!
  • Publicat pe 9 Iun. 2015 de Ramona Nita
    Tot am zis sa va scriu ca sunt foarte multumita de fotoliu si din diverse motive nu am mai ajuns. Sunt incantata de fotoliu! A fost o investitie buna, pentru bucuria sufletului meu. <3 Multumesc frumos!

Adaugă un comentariu