Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu clasic Edward Grey

Cod produs: HS04-4663

Dimensiuni: 80×103×76 cm

Termen de livrare: 30.01 - 4.02.2019

1749 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

„Să nu moţăi, să nu cânţi, să nu îngâni. Apoi: să vorbeşti cuviincios, să dai bineţe, să zâmbeşti orişicui!". Vezi bine, mare plictiseală...

Un fotoliu pentru repaosul de la amiezi. Alura sa de modă veche, cu aripi laterale şi pernă confortabilă este este completată de tapiţeria gri pastel. Reuşită îmbinare de retro şi contemporan, fotoliul Edward Grey se însoţeşte grozav cu lumina discretă a unui lampadar şi masa pe care odihneşte o ceaşcă de ceai. Despre cărţi avem încredere că vă veţi îngriji domniile voastre.

Această piesă de mobilier un necesită asamblare.

Materiale: lemn de stejar, material textil

Lățime
80 cm
Înălțime
103 cm
Adâncime
76 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu