Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu catifea Jansen Blue

Cod produs: HS14-F32-2174

Dimensiuni: 78×76×54 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

1182 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

Confortabil şi stilat, fotoliul Jansen Blue este o foarte potrivită piesă de mobilier de accent. Versatil şi robust, acest fotoliu cu aer retro este cât se poate de durabil. Catifeaua este punctată la mijlocul spătarului de doi butoni şic, iar bleumarinul tapițeriei inspiră reverii marine.. Cadrul şi picioarele sunt fabricate din lemn masiv de stejar. Puteți amplasa fotoliul Jansen în orice încăpere - living, hol, dormitor - designul retro şi tapițeria elegantă îl vor scoate imediat în evidență.

Vă recomandăm pentru a-l completa o masă de cafea joasă şi o canapea asortată.

Caracteristicile fotoliului Jansen:

  • elegant şi confortabil;
  • culoare tapițerie: bleumarin;
  • materiale: lemn de stejar (cadru, picioare), catifea (tapițerie);
  • stil: retro mid-century;
  • înălțime până la şezut: 42 cm;
  • necesită o minimă asamblare (montarea picioarelor).
Lățime
78 cm
Înălțime
76 cm
Adâncime
54 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu