Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu capitonat Crimson Red

Cod produs: HS04-F33-2028

  • Livrare rapida Livrare RAPIDĂ

Dimensiuni: 57×70×49 cm

Termen de livrare: 2 - 4 zile

899 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

La fel ca toate fotoliile noastre, şi fotoliul Crimson privilegiază confortul - spătarul capitonat stă mărturie. Nu este gândit să rivalizeze cu berger-urile ample, dar tocmai de aceea stă foarte bine acolo unde nu este prea mult loc. Tapiţeria catifelată uni, foarte la modă, dă o pată de eleganţă încăperii. Structura din lemn şi rotilele pe două dintre picioare îl face deosebit de rezistent şi uşor de mutat. Trageţi aproape de masa din living când primiţi vizita prietenilor şi va fi repede remarcat.

Caracteristicile fotoliului Crimson:

  • culoare tapiţerie: rosu;
  • materiale: lemn, catifea;
  • stil: clasic, contemporan.
Lungime
57 cm
Înălțime
70 cm
Adâncime
49 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu