Retroboutique - Magazin online de mobila si decoratiuni

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu bumbac Puzzle Grey

Cod produs: INA13376

Dimensiuni: 80×80×43 cm

Termen de livrare: 29 aprilie - 4 mai

1249 lei

Inart

 • DREPT DE RETUR 30 DE ZILE*
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Un element cheie în amenajarea livingului este, alaturi de canapea, fotoliul. Minunata piesă Puzzle Grey împlinește toate exigențele, fie că vorbim de orele petrecute la televizor, vizitele prietenilor sau serile de lectură. Designul impresionant cu abordare nonconformistă este completat de cromatică și de aspectul etno. Tapițeria rezistentă din bumbac, foarte plăcută la atingere, inspiră relaxare și dezinvoltură. Recomandăm combinații sau variante propuse în colecția Puzzle.

Material tapiţerie: bumbac 100%

Culoare tapiţerie: gri

Stil: bohemian, romantic

Lungime
80 cm
Lățime
80 cm
Înălțime
43 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu