Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Fotoliu balansoar Franz

Cod produs: HS14-F159-4008

Dimensiuni: 54×47×92/50 cm

Termen de livrare: 4 săptămâni

610 lei

 • Retur necondiționat în 30 de zile.
 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară!
 • 031 228 5140

Fotoliul balansoar Franz este o replică fidelă a unei piese celebre, fabricată la mijlocul secolului al XIX-lea de către Michael Thonet. Balansoarul Franz este nu numai rezistent și plăcut ochiului, dar este și foarte confortabil - o invitație la relaxare după o zi încărcată sau prilej de a moțăi în miez de week-end. Greutatea redusă îl face ușor de mutat atunci când faceți curățenie sau reamenajați încăperea. Fotoliul balansoar se livrează dezasamblat, montajul fiind ușor de făcut mulțumită instrucțiunilor detaliate și a accesoriilor incluse în pachet.

Însoțit de o pătură călduroasă și alăturat unei măsuțe de cafea este refugiul perfect în orice peisaj sau anotimp.

Caracteristicile fotoliului balansoar Franz:

 • elegant, confortabil, rezistent
 • ușor de mutat (greutate redusă)
 • culori: maro deschis (cadrul), gri-bej (tapiţeria)
 • material cadru: lemn de arbore de cauciuc
 • material tapițerie: textil
 • stil: clasic
 • foarte ușor de asamblat
Lungime
54 cm
Lățime
47 cm
Înălțime
92/50 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Mobilier din lemn curbat tip Thonet

Curbele grațioase ale acestor scaune și balansoare au făcut istorie. Inventate în intervalul 1850-1910 de către Michael Thonet, un meșteșugar german, scaunele și balansoarele din lemn curbat sunt sinonime astăzi cu tradiția, dar și cu inovația. Thonet a rămas celebru pentru tehnica sa originală de a prelucra lemnul de stejar după ce acesta era încălzit cu vapori de apă. Practice, ieftine și cu un design rafinat, scaunele și balansoarele Thonet au devenit populare în scurt timp, vânzându-se în cantități mari atât în Europa, cât și în Statele Unite - unul din primele exemple de mobilier de serie din istorie. După aproape două secole ele rămân la fel de populare, în cafenele, baruri, bistrouri, dar și în livingul sau bucătăria de acasă.

Adaugă un comentariu