Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Demifotoliu Cordoba

Cod produs: HS04-F131-765

Dimensiuni: 76×76×70 cm

Termen de livrare: 14 - 16 martie

1278 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Produsul nu necesită asamblare
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

La douăsprezece fix intră pe uşa lăsând din mers valetului pălăria şi mănuşile. Privi spre cei prezenţi preţ de o secundă, apoi se îndreptă hotărât către masa sa, fără a vorbi nimănui. La club, toţi îl cunoşteau, aşa că nu-i miră tăcerea sa nici de data asta.

Cu spătarul său semicircular, amintind de epoca Art Deco, acest demifotoliu se integrează firesc în decorul livingului sau biroului. Tapiţeria fotoliului este o combinaţie de material textil şi piele ecologică, al cărei aspect vintage sporeşte farmecul acestei minunate piese de mobilă. Rezistenţa ansamblului este asigurată de cadrul din lemn masiv de stejar. Demifotoliul "Cordoba" se poate asorta cu taburetul din aceeaşi familie şi canapelele "Havana", iar de completaţi imaginea cu o masă de cafea, veţi obţine chiar un colţ de gentlemen's club.

Materiale: textil, piele ecologică, lemn masiv

Lățime
76 cm
Înălțime
76 cm
Adâncime
70 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu