Dulap suspendat Vintage Romance

Cod produs: HS04-F34-3665

Dimensiuni: 33×57 cm

Termen de livrare: 14 - 16 iunie

215 lei 251 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită peste 300 de lei.
  • Tariful standard este de 19 lei.
  • 031 228 5140

Dulap cu finisaj antichizat, în stil rustic francez. Compartimentul central este prevăzut cu raft şi uşi cu geam. În partea inferioară dulăpiorul Marceau are un sertar, pentru lucruri ce trebuie să stea la îndemână. Mulţumită celor două agăţători metalice situate pe partea din spate, poate fi suspendat pe un perete de bucătărie, hol sau living. De-l însoţiţi cu un ceas asortat, alăturarea va fi cât se poate de reuşită. Sau îl puteţi duce drept cadou vreunui spirit nostalgic, stârnind încântare peste măsură.

Această piesă de mic mobilier cu aer vintage nu necesită asamblare.

Material: lemn de brad, sticlă

Culoare: bej antichizat

Lățime
33 cm
Înălțime
57 cm
Adâncime
16 cm
Promoţie valabilă până la data de 31.05.2017, în limita stocului disponibil.

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu