Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Cuier cu sertare şi oglindă Bretagne

Cod produs: HS06-F61-987

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 90×35×210 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

2685 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Fără îndoială, prima impresie este foarte importantă. Iată de ce cuierul "Bretagne" - reuşită îmbinare a esteticului cu practicul - este de nelipsit în holul de la intrare. Aveţi întâi oglinda, de privit înainte de a ieşi pe uşă. Vin apoi cele cinci sertare şi poliţa, utile atunci când doriţi să vă goliţi buzunarele. În stânga sertarelor este montat suportul pentru umbrele. Cât despre cuierele propriu-zise, pot păstra liniştite opt sacouri, paltoane, pălării şi eşarfe. Întregul ansamblu este cât se poate de solid, fiind confecţionat în întregime din lemn masiv.

Opţional, sertarele cuierului pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor.
Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Cuierul cu sertare şi oglindă "Bretagne" se livrează în ambalaj de lemn, polistiren şi carton. Livrarea se realizează cu transportatori specializaţi de mobilier. Această piesă de mobilă pentru hol nu necesită asamblare.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
90 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
210 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu