Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Set de trei cufere Boho Berry

Cod produs: HS04-F137-2727

Termen de livrare: 18 - 20 aprilie

769 lei

  • Retur necondiționat în 30 de zile.
  • Garanție extinsă 24 luni
  • Livrare gratuită oriunde în ţară!
  • 031 228 5140

La colţ de stradă - o dugheană prăfuită. Intră. Naiv priveşte croitorul şi ia aminte la meşteşuguri ce se duc. Timpul curge în umbra ultimului frac.

Set de trei cufere din lemn, învelite în pânză canvas şi întărite pe margine cu PU. Au deopotrivă rol practic (putând fi folosite drept cutii pentru depozitare), cât şi rol decorativ. Amplasate în camera de zi, puteţi asorta aceste cufere, de pildă, cu un paravan decorativ într-un decor retro.

Dimensiunile cuferelor din set:

  • mare: 65x38x35 cm
  • mediu: 55x32x30 cm
  • mic: 45x26x25 cm

Culoare: maro, gri, bej

Material: lemn de mesteacăn, MDF, pânză canvas

Stil: etnic, rustic, bohemian

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu