Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Consolă vintage cu sertar Maison Albert

Cod produs: HS06-F300-964

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 80×35×75 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

1409 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă clasică "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor franţuzeşti. Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Consolă ce aduce eleganţă şi rafinament interiorului în care este amplasată. O piesă de mobilă clasică foarte utilă, de pildă, într-un hol de intrare. Sertarul cu frumoase manere aşteaptă tot felul de mărunţişuri. Consola este confecţionată din lemn masiv, fapt ce-i asigură rezistenţa la uzură şi un trai îndelungat. Priviţi şi în secţiunea de oglinzi, sigur veţi găsi ceva asortat.

Produsul se livrează în ambalaj de carton, lemn şi polistiren, cu transportatori specializaţi. Nu este necesară asamblarea.

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.

Material: lemn masiv de brad

Lungime
80 cm
Lățime
35 cm
Înălțime
75 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Păreri clienți
 • Publicat pe3 Aug. 2016deElena Mocanu
  Buna ziua, am comandat aceasta consola la dvs, cu finisaj Noire Essuye si as dori sa stiu daca produsul HS09-F601-1475 se poate finisa pentru a se potrivi la consola? De asemenea, as dori sa stiu daca se poate comanda taburetul cu o alta tapiterie (ex. rosu sau turcoaz). Astept raspunsul dvs. Va multumesc!
  • Publicat pe3 Aug. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Da, putem finisa taburetul Stillo astfel încât să se asorteze cu consola Maison Albert. Cât priveşte tapițeria, vă vom transmite câteva modele de țesătură în culorile menționate, pentru a alege.
  Răspunde
 • Publicat pe4 Dec. 2016deAndreea Ghinea
  Culoarea Nuc AG si feroneria 03-10
  • Publicat pe9 Dec. 2016deRetro Boutique
   Bună ziua! Am adăugat menţiunea dvs. la comandă. Vă contactăm imediat ce este gata consola.
  Răspunde
Adaugă un comentariu