Retroboutique - Mobila Vintage

LIVRARE GRATUITĂ

Consolă cu trei sertare French Country II

Cod produs: HS06-F65-432

Finisaje

Blanc Claire

Taupe

Noire essuyé

Elephant

Cream patine

Ceruse cream

Blanc patine

Blanc Nelson

Ceruse blanc

Brose avoriaz

Georgia

Tornado

Adriana 2

Nuc AG

RAL7030

Grey belgique

RAL 3005

RAL 3011

Feronerie

Set 1

Set 2

Set 3

Set 4

Finisajul și/sau feroneria alese se specifică în pagina de coș, rubrica de observații

Dimensiuni: 110×36×83 cm

Termen de livrare: 70 - 90 zile

1475 lei

 • Garanție extinsă 24 luni
 • Livrare gratuită oriunde în ţară*
 • 031 228 5140
 • Modalitati de plata+
  • Plata ramburs
  • Plata online
  • Plata in rate
  • Plata prin transfer bancar

Piesele de mobilă pentru living şi dormitor "Epoque" vorbesc despre farmecul interioarelor de odinioară . Stilizând forme şi decoraţii sofisticate, iscusiţi maeştri lucrează în lemn decoruri cu patină ce reînvie fastul vremurilor trecute.

Drept să vă spunem, privind la rafturile acestei console ne vin în minte borcanele frumos legate din cămara bunicilor. Sertarele cu mănere metalice par anume sortite să găzduiască sfori, foarfece şi capete de aţă. Rosturi destule puteţi găsi acestei fermecătoare piese de mobilier, fie că locul ei va fi în camera de zi sau în holul de la intrare. Finisajul poate fi ales din multele variante disponibile, iar pentru a o completa, vă recomandăm o oglindă cu ramă antichizată care să o însoţească.

Opţional, sertarele consolei pot fi prevăzute contra cost cu şine cu amortizor.

 

Pentru gama de finisaje disponibile accesaţi galeria foto.
Consola nu necesită asamblare.

Material: lemn de brad

Lungime
110 cm
Lățime
36 cm
Înălțime
83 cm

Garanţia tuturor produselor din portofoliul Retro Boutique este de 2 ANI.

Daca după achiziţie se constată un defect de fabricaţie sau de material, clientul are dreptul să ceară repararea sau înlocuirea produsului.

Dacă înlocuirea produsului nu este posibilă (nu se pot asigura produse identice pentru înlocuire), atunci clientul are dreptul să ceară reducerea corespunzătoare a preţului sau rambursarea întregii contravalori a produsului neconform.

Clientul are dreptul să solicite returul unui produs, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea produsului, conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 şi de OUG nr.34/2014. Retro Boutique va rambursa în cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maximum 14 zile calendaristice) de la data informării de către consumator a deciziei sale de retur şi acceptarea returului.

Consumatorul nu este obligat să-şi justifice decizia de retur şi nu va suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14 din O.U.G Nr.34/2014 (costurile directe de returnare).

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat. Retro Boutique recomandă păstrarea ambalajului original pentru protejarea integrităţii produselor pe timpul transportului.

Adaugă un comentariu